• Bookmark

    Njoy.ro

Corporate Values

Overview

Njoy.ro has a consumer rating of 3 stars from 2 reviews indicating that most customers are generally dissatisfied with their purchases. Njoy.ro ranks 54th among Laptops sites.

View ratings trends
How would you rate Njoy.ro?
Top Positive Review

“Am cumparat primul produs njoy acum mai bine de un...”

Cristi P.
12/11/14

Am cumparat primul produs njoy acum mai bine de un an de zile iar momentan sunt detinatorul a 3 produse ale acestui brand: o sursa Rogue, un UPS Isis si incarcatorul Ukko. Sunt extrem de multumit de alegerea facuta. Pentru mine njoy este un brand cu raport calitate-pret excelent. La pretul dat pentru aceste produse m-a uimit total calitatea device-urilor, de la design la serviciile oferite (garantia pickup and return este un plus). Este un brand vesel si mi se pare ca se diferentiaza de alte branduri romanesti gri, care nu transmit nimic. Atata timp cat isi pastreaza pretul si calitatea la nivelul actual voi fi un client fidel al brandului nJoy.

See positive reviews
Top Critical Review

“Se vede foarte clar ca Njoy este firma romaneasca dupa...”

BuyerBeware -.
7/28/14

Se vede foarte clar ca Njoy este firma romaneasca dupa calitatea serviciilor, din totdeauna ma feresc de producatorii romani si nu cumpara niciodata produse romanesti. Detin un UPS Njoy ISIS 1500L, este singurul produs romanesc cumparat de mine in ~ultimii 15 ani, exceptie facand mancarea :). UPS'ul momentan merge fara probleme insa ce ma deranjeaza foarte tare si ce nu pot tolera este suportul inexistent. Suportul este jalnic, J-A-L-N-I-C, este cel mai prost "suport" de care am beneficiat pana in momentul de fata din partea unei firme, un gunoi absolut si o lipsa totala de interes. Nu intru in detalii dar pe scurt aveam cateva intrebari destul de simple legate de UPS. Reprezentantul firmei cu care am avut placerea de a discuta (dupa ce am trimis 2 email-uri, la primul nu au raspuns) habar nu are ce vorbeste, nu isi stiu nici ei produsele. Dupa ce am primit un raspuns total gresit, am mai trimis niste emailuri... a durat cam ~2 saptamani sa primesc alt raspuns... gresit si acela pentru ca habar nu au ce vand. Am mai incercat sa-i contactez cu o alta intrebare la catva timp dupa, nu am primit nici un raspuns (asta se intampla acum aproximativ o luna). Nu recomand nimanui sa cumpere produse Njoy, ba chair va sfatuiesc sa stati cat mai departe de aceasta firma daca aveti pretentia sa beneficiati de suport dupa achizitie si de produse de calitate. Stati departe.

See critical reviews

Reviews (2)

Rating

Timeframe

Other

cristip
1 review
5 helpful votes
December 11th, 2014

Am cumparat primul produs njoy acum mai bine de un an de zile iar momentan sunt detinatorul a 3 produse ale acestui brand: o sursa Rogue, un UPS Isis si incarcatorul Ukko. Sunt extrem de multumit de alegerea facuta.
Pentru mine njoy este un brand cu raport calitate-pret excelent. La pretul dat pentru aceste produse m-a uimit total calitatea device-urilor, de la design la serviciile oferite (garantia pickup and return este un plus).
Este un brand vesel si mi se pare ca se diferentiaza de alte branduri romanesti gri, care nu transmit nimic.
Atata timp cat isi pastreaza pretul si calitatea la nivelul actual voi fi un client fidel al brandului nJoy.

buyerbewareb1
14 reviews
34 helpful votes
July 28th, 2014

Se vede foarte clar ca Njoy este firma romaneasca dupa calitatea serviciilor, din totdeauna ma feresc de producatorii romani si nu cumpara niciodata produse romanesti.

Detin un UPS Njoy ISIS 1500L, este singurul produs romanesc cumparat de mine in ~ultimii 15 ani, exceptie facand mancarea :).

UPS'ul momentan merge fara probleme insa ce ma deranjeaza foarte tare si ce nu pot tolera este suportul inexistent.

Suportul este jalnic, J-A-L-N-I-C, este cel mai prost "suport" de care am beneficiat pana in momentul de fata din partea unei firme, un gunoi absolut si o lipsa totala de interes.

Nu intru in detalii dar pe scurt aveam cateva intrebari destul de simple legate de UPS.

Reprezentantul firmei cu care am avut placerea de a discuta (dupa ce am trimis 2 email-uri, la primul nu au raspuns) habar nu are ce vorbeste, nu isi stiu nici ei produsele.

Dupa ce am primit un raspuns total gresit, am mai trimis niste emailuri... a durat cam ~2 saptamani sa primesc alt raspuns... gresit si acela pentru ca habar nu au ce vand.

Am mai incercat sa-i contactez cu o alta intrebare la catva timp dupa, nu am primit nici un raspuns (asta se intampla acum aproximativ o luna).

Nu recomand nimanui sa cumpere produse Njoy, ba chair va sfatuiesc sa stati cat mai departe de aceasta firma daca aveti pretentia sa beneficiati de suport dupa achizitie si de produse de calitate.

Stati departe.

Q&A (0)

Questions? Get answers from the Njoy.ro staff and other customers.

Posting guidelines
Typical questions asked:
  • How long does shipping take?
  • What is the return policy?
  • Where is the company located?

Sitejabber for Business

Gain trust and grow your business with customer reviews

About the business

Everything started with the desire to delight and surprise the user by impressing our products with a personal feature. Therefore we discovered the joy to shape technology and to add value to it by using our experience of over 15 year within the IT...

How do I know I can trust these reviews about Njoy.ro?

  • Sitejabber’s sole mission is to increase online transparency for consumers and businesses
  • Sitejabber has helped over 100M consumers make better purchasing decisions online
  • Suspicious reviews are flagged by our algorithms, moderators, and community members
Have a question about Njoy.ro?

Is this your business?

Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and manage your listing.

Claim Your Business